Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://norrakopparmora.lindqvistslada.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Om du väljer att prenumerera på våra inlägg på sidan, sparar vi din e-postadress för att du ska få en notis när ett nytt inlägg är publicerat.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Så länge du själv vill ha kvar din prenumeration på inlägg, förutsatt att du är boende alternativt äger en fastighet inom Norra Kopparmora.

Vilka rättigheter du har över dina data

Vill du inte längre prenumerera på inlägg så kan du enkelt begära att din mailadress tas bort genom att skicka ett mail till styrelsen@norrakopparmora.se

Om du säljer din egendom inom Norra Kopparmora och lämnar området uppmanar vi dig att samtidigt begära att din mailadress tas bort enligt ovan.
Administratören av sidan kommer regelbundet gå igenom registret för att se att inga avflyttade personer ligger kvar och vid behov ta bort dessa.

Hur vi skyddar din information

Vi lämnar aldrig ut mailregistret.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis bilder, artiklar, dokument o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.